Вашингтон, окръг Колумбия – Къщата на Хувайда Араф обикновено е най-ярко

...
Вашингтон, окръг Колумбия – Къщата на Хувайда Араф обикновено е най-ярко
Коментари Харесай

Коледа е отменена: Американските палестинци не изпитват празнична радост на фона на войната в Газа

Вашингтон, окръг Колумбия –  Къщата на Хувайда Араф нормално е най-ярко украсената в нейния квартал в Мичиган по Коледа.

Но тази година, когато войната бушува в Газа, палестинско-американската адвокатка по правата на индивида окачва единствено един знак в предния си двор: „ Витлеем анулира Коледа, тъй като Израел избива палестинците #GazaGenocide. “

Както доста палестински християни, Араф не чества празника тази година. Тъй като броят на смъртните случаи в Газа надвишава 18 600, тя и други, с които Ал Джазира приказва, се борят да се насладят на празничния сезон. Проблясъци на благополучие – в случай че дойдат – постоянно са пропити от виновност.

„ В момента в действителност няма наслада – няма наслада, която да има, няма наслада, която да има “, сподели Араф, майка на две деца, която живее в региона на Детройт.

„ Как може светът в действителност да чества Коледа и да чества раждането на принца на мира, когато в самата татковина и на самото място, където той е роден, се правят толкоз жестоки п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР